Zwemschool

warning: Creating default object from empty value in /home/depeuter/www/www/drupal/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

programma niet-vergunninghouderswedstrijd KST 22-01-17

programma KST 22-01.pdf51.86 KB

Programma niet-vergunninghouderswedstrijd van 25-01-15

programma 25-01-15.pdf43.28 KB

Niet-Vergunninghouderswedstrijd 26 jan 2014

De niet-vergunninghouderswedstrijd was weer vlot verlopen. Onze zwemmers hebben zich zeker weer van hun beste kant laten zien!
We willen vooral ook de vrijwilligers weer bedanken! We zijn er echt trots op dat we telkens weer op jullie mogen rekenen en hopen vooral dat jullie en jullie kinderen het een leuke dag vonden.
Natuurlijk willen we ook graag het zwembad van Arendonk en AZV bedanken voor hun hulp zodat wij onze wedstrijd in hun bad konden organiseren!

De foto's van de wedstrijd staan intussen reeds op de website (zie foto's).

Training op 26/1

Deze avond gaan de zwemlessen en training gewoon door.
Moest je het niet veilig vinden om naar het zwembad te rijden, hebben we hier natuurlijk alle begrip voor.

26 januari

op zaterdag 26 januari gaan wij weer eens kijken hoever onze zwemmers staan en of zij nog op hun plaats liggen in de zwemschool.
Deze dag zullen ook hun lidkaarten worden uitgedeeld.

programma nt-vergunninghouders 13-01

Programma wedstrijd.pdf36.81 KB

Zwemmen 18 februari

Op zaterdag 18 februari is het gewoon training in Bruurs. Sommige mensen vroegen dit omdat de carnavalgekte dan waarschijnlijk in Nederland al volop heerst.

Foto's van niet-vergunninghouder wedstrijd

De foto's van de wedstrijd staan ook al op de site.
Wij willen alle medewerkers en helpers van harte bedanken ! Het doet echt deugd dat we deze keer alweer op zoveel hulp hebben mogen rekenenen. Dit maakt KST uniek -en- wij zijn trots om zulke trouwe leden (en natuurlijk zoveel kei-toffe-ouders-van-leden) te mogen hebben !!

Onze start

Zaterdag was het zover. KST zwemt in Baarle Nassau. Met het zonnetje als wegwijzer vonden de zwemmertjes van onze zwemschool de weg naar het zwembad in het sporthotel Bruurs. 44 nieuwsgierige snoetjes die weer op zoek moeten naar hun groepje en lesgevers in een nieuwe omgeving. Na wat gezoek en rond geloop konden we beginnen. Het was wat zoeken maar het is gelukt ... de start is gegeven.

Herfststage 2011

Alle details van de herfststage zijn intussen bekend.
Normaal gezien heb je hierover reeds een email van Danny ontvangen.
Moest je hem toch kwijtgeraakt zijn, kan je de details hieronder steeds nog eens nalezen.

Vragen kan je altijd sturen naar danny.peinen@zwemclubkst.be

Zwemstage 2011.pdf161.92 KB

testen

de eerste testweek komt er weer aan. De laatste week van maart is het zover en nemen wij testen af van onze zwemmertjes. Kan u door omstandigheden niet aanwezig zijn die week laat dan even iets weten dan regelen wij daarna een testmoment voor die zwemmertjes. De nieuwe reeks start op 4 april.

2 april

2 april is het geen zwemschool. Die zaterdag zijn de toekomstige redders die deze weken het bad delen met ons toe aan hun examen en moeten zij het volledige bad hebben. training om 10.00 uur gaat wel door.

Wedstrijd NVH Arendonk 27/2

We hebben vandaag met wel 23 niet vergunninghouders (gaande van groep 2 tot groep 6 uit de zwemschool) de wedstrijd in Arendonk bijgewoond.
Voor velen was het een leuke verrassing dat zij op het einde mochten deelnemen aan de aflossing - we hadden immers 5 reeksen ingeschreven. De sfeer zat er goed in en de prestatiedrang was duidelijk aanwezig. Bijna iedereen heeft hun besttijd met een pak verbeterd.

De fotootjes van de wedstrijd kan je op de website vinden.

Vooral bedankt voor de grote opkomst - dit maakt het wedstrijdgebeuren zeker nog een pak leuker.

onze terugkeer naar het Turnhouts bad

Dinsdag 9 november was het zover, 14 dagen na onze wedstrijdzwemmers, de zwemschool van KST zwom voor de eerste keer in Turnhout.

gevonden

Zondag is er een zwembroek en badmuts achtergebleven in de jongenskleedkamer. Ben je je zwembroek kwijt en wil je toch nog komen zwemmen kan je ze terug krijgen nu zondag bij Viv. Het gaat over een oranje zwembroek van Filou en friends maatje 134

nu zondag brevetten

Nu zondag 20 juni kan je kind een brevetje zwemmen. De zwemscholen gaan gewoon door, er wordt telkens 3 kwartier lesgegeven. Brevet zwemmen gaat door van 14.00 uur tot 16.00 uur. U kan zelf de keuze maken of het brevet gezwommen wordt onder de zwemschool of liever vooraf of nadien. Dit is volledig gratis voor onze leden.

Trainingsmomenten in Beerse vanaf 1 januari 2010

De trainingmomenten van Beerse vind je vanaf nu onder "Over KST -> Trainingsmomenten"

zwemmen in de vakantie

zwemschool KST zwemt ook tijdens de schoolvakanties