Wedstijdverslagen

warning: Creating default object from empty value in /home/depeuter/www/www/drupal/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Wedstrijd NVH Arendonk 27/2

We hebben vandaag met wel 23 niet vergunninghouders (gaande van groep 2 tot groep 6 uit de zwemschool) de wedstrijd in Arendonk bijgewoond.
Voor velen was het een leuke verrassing dat zij op het einde mochten deelnemen aan de aflossing - we hadden immers 5 reeksen ingeschreven. De sfeer zat er goed in en de prestatiedrang was duidelijk aanwezig. Bijna iedereen heeft hun besttijd met een pak verbeterd.

De fotootjes van de wedstrijd kan je op de website vinden.

Vooral bedankt voor de grote opkomst - dit maakt het wedstrijdgebeuren zeker nog een pak leuker.

Grote Prijs van Mol 2010

De grote prijs van Mol was weer een toffe wedstrijd. Terwijl andere clubs zich terugtrokken in de schaduw en zich zelfs op veldbedden installeerden in de kleedkamers was het op "KST Plage" duidelijk veel leuker.
De examenstress was voorbij en de zonnestralen (en zonnecreme) waren zeer welkom ... en wat met de wedstrijdresultaten ? Een aantal zwemmers hebben podiumplaatsen behaald - nochtans voor velen "10 seconden erbij" goed genoeg was. Tja, je kan niet alles hebben Cool

Hier vind je de foto's

Inhoud syndiceren